12. 11. 2012

Čudá: Instagram je zaujímavý

Instagram je hip/ster aplikácia stvorená pre používateľov smartfónov. Vznikol so zámerom zhotovovať a zdieľať zaujímavé fotografie kávy a jedla, aby ste konečne mohli známym ukázať, ako sa stravujete a neuchodili si pri tom nohy (aha môj obed, skontrolujte moju večeru). Na instavlak som naskočil len  nedávno, keď už bol prístupný aj pre nás androidistov.

IG je plný ľudí čo nezverejňujú vlastné fotografie, ale obrázky z netu. Stovky kont s Disneym, členmi 1D, zle nalakovanými nechtami. Záplava memecute, rainbowyyummy a kawaii desu objektov. I ten príslovečný duckface je lepší, lebo je vlastnoručne (vlastnohubne) zhotovený, ale kto by ich kritizoval- nič na nete nestojí za žlč. Btw- počet nasledovníkov je to jediné, čo IG súťaženiachtivím používateľom ponúka, preto vás na začiatku možno prekvapí "jemný nátlak" z ich strany, aby ste si ich pridali. Reciprocita získava doTIERavý (in deutsch) nádych.

IG beriem ako fascinujúci zdroj poznávania povahy mladého obyvateľa Zeme. I z hnusných fotografií,   zhotovených krumpľom, a z ich popisu sa dá veľa dozvedieť. NEKONEČNE zábavné sú diskusie pod fotografiami. Jeden čas som bol na nich závislý a prvé, čo som po zobudení kontroloval boli IG diskusie pod fotkami Miley Cyrus. To najhoršie. Nasledujúce fotky mojich prvých obľúbencov hnusné nie sú a nechýba im poučnosť:

Prečo si nikdy nekúpim iPhone :o)
Fourteen. New Jersey. Lovin life


Slovenský zástupca Hafner sa nepára


Západ slnka sa dá podať zaujímavo


Skromnosť nevymrela


Naivita nevymrela



Podvodníkom, tým je hej



Berlín je depresívny


Lady Ganja je nádcherná



Ľudia sú zvery

Psíky sú sexy


Cvik robí majstra (a spackané packy)




Niektoré topmodelky sú milé


Anjelské krídla sa nezmestia do záberu (Lyndsy Fonseca; Nikita)


Face paint je in a ani pokemoni nie sú out



V Corpus Christy, Texas je pekelná nuda


Ako by vyzerala Šmoulinka v ľudskej koži



Jamie Oliver je naughty, naughty


Dievčatá v pubertálnom veku sa nemenia

- Sorry, je to je chalan- Benjamin Lasnier. Ak máte bieberitídu alias "swag", ste malý IG boh (500k fans)




Žiadne komentáre: